Reportaža 6. dan – 8. 8. 2020

Šesti dan tabora je bil najverjetneje najbolj naporen izmed vseh dni. Zakaj?

Najprej je zjutraj, takoj po zajtrku, udeležence čakal orientacijski pohod. Vso znanje, ki so ga pridobili iz delavnice orientacije so morali zdaj pokazati še na poti. Vsi so se odlično izkazali in prišli do cilja, kjer so se okopali v Savi in se napotili proti tabornemu prostoru.

Tam jih je čakalo še boljše presenečenje – golaž. Odlična zadeva.

Po kratkem počitku,med katerim so nekateri še vedno pletli zapestnice, je sledil popoldanski del programa – vodne igre. Udeleženci so v skupinah tekmovali kdo lahko najhitreje prenese največjo vode do konca proge, na poti pa so jih čakali zanimivi izzivi.

Ko je padel večer smo na mize postavili testo in pričelo se je pripravljanje večerje. Takšne večerje, ki je že tradicionalna na MEPI taboru. Pekli smo pice na tabornem ognju. Mmmmm

Da pa večera ni bilo konec smo vedeli prav vsi. Udeleženci so se nestrpno pripravljali na tekmovanje talentov, animatorji pa snovali žirijo, ki jih bo zastopala. In tako so se, ko vsako leto, na Mačkovcu zvrstili raznovrstni talenti. Od gledališča, do glasbe, petja in celo stand-up komedije.

Na koncu pa sta slavila Janež in Nejc s pesmijo Let it be!

Ko smo dejali, res je bil zanimiv dan!