Zapis koordinatorja Mladih zmajev

Mepi tabor 2020: Po dogodivščini diši! se je uspešno zaključil!

»Še eno leto Mepi tabora je za nami, še eno leto dogodivščin, smeha, solz, pota, dobre kuhinje in prijateljski vezi, ki bodo zdržale vsaj do naslednjega leta, če ne dlje.. Vesel sem in v čast mi je, da lahko že tretje leto zapored spremljam ta tabor. Skupaj z mladimi, ki se vsako leto radi vračajo spoznavam nove stvari o sebi, o drugih in o naravi. Za vse skupaj je to odlična izkušnja in upam, da se tabor ohrani še mnogo let.« Nejc, koordinator pri Mladih zmajih.

»Tabor se je zaključil in najprej bi se na tej točki radi zahvalili Društvo GAHA Slovenija, saj se vsako leto potrudijo, da mladim pričarajo prvovrstno izkušnjo v naravi. Zahvalili bi se tudi staršem in skrbnikom, ki ste letos le malce več tvegali in mlade vseeno poslali na tabor ter jim s tem omogočili neponovljivo izkušnjo. Hvala, da nam vsako leto znova zaupate!

Ko smo že dejali, tabor smo uspešno zaključili, verjamemo pa, da ostajajo vezi. Vezi med mladimi, ki so jih spletli na taboru, vezi med animatorji, ostalimi sodelavci in koordinatorji, ki so jih mladi preoblikovali v prijateljski odnos. In ravno te vezi nas motivirajo in navdihujejo, da bomo naslednje leto poskusili izvesti še boljši, še konkretnejši in še bolj zanimiv tabor za vse željne narave, zabave in pozitivnih ter iskrenih odnosov!

Hvala vam!«

Hvala tudi Nejcu za ta čudovit zapis in za sodelovanje pri izvedbi tabora. Upamo da bo tudi naslednje poletje dišalo po skupnih dogodivščinah, do takrat pa bomo z veseljem obujali spomine na tabor, ki je za nami!